Mooie ligplaatsen in het hart van de Friese meren

Ligplaatsen in Friesland

Lindenbeek Watersport heeft veertien ligplaatsen in Friesland voor uw jacht of motorboot. Deze geven u directe toegang tot het Sneekermeer en de andere Friese meren. De goede bereikbaarheid vanaf de A7 en gratis parkeren maken het tot ideale haven voor uw zeil of motorboot.

Ligplaatsenverhuur in Friesland

Boxen voor afmetingen van een boot max. 11 x 4 mtr. met een langssteiger van ongeveer 10mtr, ondersteund door 2 palen, waardoor de steiger zeer stabiel is. De loopbreedte is 50 cm daardoor makkelijk te belopen. Diepgang 1,2 mtr. Electra en drinkwater zijn beschikbaar.

Ligplaatsen langs onze dijk bieden de mogelijkheid voor grotere schepen om aan te meren. lengte variabel. Prijs voor het hele jaar in overleg.

Boek nu

Ideale ligging in Friesland

Door de ligging van ons bedrijf in Friesland is het niet alleen zeer goed aan te rijden met een auto, ook de bushalte is slechts 300 meter bij ons vandaan. Tevens beschikken wij over voldoende graits parkeerplaatsen. Ons bedrijf ligt midden in het Friese merengebied aan klein vaarwater zodat het altijd rustig is in onze haven. We bevinden ons aan de zuidkant van het Sneekermeer. 

Boek nu
Groepslocatie nodig? Dat kan geheel op uw wensen

Wij organiseren alles met u op maat! Makkelijk te bereiken vanaf de A7, gratis parkeerplaatsen. Maak uw wensen kenbaar en vraag gerust naar de mogelijkheden.