Groepsaccommodatie Friesland

Te boeken als groepsaccommodatie voor onder andere zeilkampen, schoolkampen, familieweekenden, bedrijfsuitjes of andere groepsbijeenkomsten

Zoekt u een veelzijdige groepsaccommodatie in het hart van Friesland?

Als u een groepsaccommodatie wilt huren in Friesland, bent u bij Lindenbeek Watersport op het juiste adres. Huur een zeilboot en trek er gedurende een dag of een aantal dagen lekker op uit in Friesland. Lindenbeek Watersport is gelegen op een steenworp afstand van het Sneekermeer. Voor varen in Friesland is dit dus de ideale uitvalsbasis voor een dagtocht of meerdaagse zeiltrip. De groepsaccomodatie biedt ruimte voor groepen als scholen, families en overige gezelschappen tot 50 personen.

Indeling en faciliteiten

De groepsaccommodatie heeft een 4 x 6 persoonskamers, 2 x 8 persoonskamers en 1 x 9 persoonskamer, elk voorzien van wastafels. Twee ruime sanitaireruimtes voorzien van vloerverwarming, elk met drie douches en twee toiletten. Kook je eigen gerechten in de complete professionele keuken met heteluchtoven, magnetron, bakplaat, koel- en vrieskast. Buiten vindt u een terras van maar liefst 115 m2  en groot speelveld. 

Prijzen en algemene informatie Accommodatie 2024

Max. 49 pers. Periode april – oktober

Weekend Vrijdag 17.00 uur – zondag 17.00 uur Midweek maandag 12.00 uur – vrijdag 12.00 uurWeek Zaterdag 17.00 uur – zaterdag 12.00 uur
€ 1.600,-€ 2.300,-€ 3.500,-

Afwijkende huurperiodes in overleg mogelijk.

+ toeristenbelasting € 1,25 p.p.p.n.

Tevens mogelijkheid verhuur van dekbedden/lakenset € 15,00 p.p. 


Schoonmaak:
Na afloop dient de ac­commodatie schoon opgeleverd te worden.  Mocht er sprake zijn van extreme vervui­ling dan zullen extra kosten à € 50.- p/u. alsnog in rekening worden gebracht.

Let op:

Het is verplicht om minimaal 4 polyvalken bij de accommodatie te huren.

Huisregels:
Op het terrein van Lindenbeek Watersport en binnen de accommodatie gelden huisregels. Iedereen dient zich hieraan te houden.

Drank:
Er is een biertap-installatie aanwezig:
50 ltr. bier fust € 190,– 
30 ltr. bier fust € 130,– 

Boeking en betaling:
Na reservering van de accommodatie en bijbehorend aantal polyvalken ontvangt u de huurovereenkomsten, huisregels en algemene voorwaarden. Wij verzoeken u deze te bevestigen en de eerste aan betaling te doen. Uw reservering is definitief.

Groepslocatie nodig? Dat kan geheel op uw wensen

Wij organiseren op maat! Maak uw wensen kenbaar en vraag gerust naar de mogelijkheden. Makkelijk te bereiken vanaf de A7.